tHuis is geopend van ’s morgens negen tot ’s avonds tien uur. Op ieder moment van de dag kunt u genieten van een heerlijk vers gezet kopje koffie. Voor ieder kopje worden de bonen vers gemalen. Dankzij onze piston-machine resulteert dat in een perfecte koffie.

Uiteraard maken we ook een heerlijke espresso, maar door verse melk op te stomen staat ook een cappuccino of een latte macchiato  in een handomdraai op tafel. Voor onze koffie maken we gebruik van Mocca D’or koffiebonen. Frisdranken vindt u tHuis natuurlijk ook. Verschillende verse sappen van Royal Club maken dit assortiment compleet. Natuurlijk is ook gedacht aan de jonge bezoeker, dus ranja maakt ook deel uit van ons assortiment.
tHuis heeft verschillende wijnen op voorraad, voor iedere smaak wat wils. In combinatie met een kaasplankje en een glaasje port is het heerlijk genieten.
Voor de bierliefhebber hebben we ook een ruime keuze. Op tap serveren we pils van Grolsch en Grimbergen dubbel. Daarnaast kunt u ook genieten van gebottelde varianten van Grimbergen en Grolsch. Uiteraard ontbreekt de beroemde beugelfles niet. Speciaal bieren hebben we van Rochefort (6,8 en 10) en La Trappe. Natuurlijk is een heerlijk Rosé bier van Wittekerke ook niet te versmaden.

Kortom, voor elk seizoen kunt u tHuis genieten van een heerlijk drankje wat bij u past.

We zijn dagelijks tHuis tussen 09.00 en 22.00 uur

VANAF 22 JULI  2019 DEFINITIEF GESLOTEN

Reserveren is bij ons niet nodig, bij tHuis bent u altijd welkom. Heeft u speciale wensen, of komt u met een groter gezelschap? Laat het vooraf dan even weten. TEL 0412 – 62 66 06

eten drinken en slapen in haren