Restaurant tHuis in Haren

tHuis eten doe je omdat het lekker is. Maar ook omdat het gezellig is om samen met vrienden en bekenden het tHuis gevoel te ervaren, terwijl je zelf niet hoeft te koken of af te wassen.

De gerechten worden met zorg bereid. Met verse ingrediënten die zoveel mogelijk van lokale leveranciers worden betrokken, maken we verrassende combinaties. tHuis houdt rekening met uw individuele wensen. Omdat we zelf vers bereiden kunnen we ingrediënten aanpassen aan uw smaak of voorkeuren. tHuis is daarom voor iedereen de ideale plaats om te genieten.

Vanaf  negen uur zijn we geopend. Mocht u echter eerder van een ontbijt willen genieten dan zijn we graag bereid de mogelijkheden met u te bespreken. Voor onze overnachtende gasten zijn we tenslotte al om zeven uur paraat met ontbijt. tHuis vindt u op de lunchkaart altijd een overheerlijke uitsmijter of omelet. Onze eieren zijn kakelvers geleverd door onze overbuurman. Ons brood betrekken we van stadsbakkerij ’t Oventje in Oss. Om dit vers aan u te kunnen aanbieden bakken we dit zelf af.

Voor de lekkere trek bakken we ook elke dag verse appeltaart, zowel met als zonder slagroom een heerlijk tussendoortje. Maar ook een kaasplankje of een lekkere gefrituurde snack is heerlijk bij de borrel. Op onze dinerkaart vindt u verschillende gerechten. Wat is er lekkerder dan een vers gepaneerde schnitzel, die heerlijk gebakken wordt zoals tHuis in de koekenpan.
Omdat we alles vers willen serveren is het wenselijk om met grotere groepen vooraf te reserveren. Want helaas geldt voor vers op=op.

We zijn dagelijks tHuis tussen 09.00 en 22.00 uur.
VANAF 22 JULI 2019 DEFINITIEF GESLOTEN

Reserveren is bij ons niet nodig, bij tHuis bent u altijd welkom. Heeft u speciale wensen, of komt u met een groter gezelschap? Laat het vooraf dan even weten. TEL 0412 – 62 66 06

eten drinken en slapen in haren