Beste bezoeker,

Wat leuk dat u deze blogpagina hebt ontdekt. Wij zijn Ryan en Jan en we zijn eind april gestart met een nieuwe uitdaging, namelijk een restaurant met een aantal B&B kamers. Het geheel begint nu de vorm aan te nemen die we voor ogen hadden bij de start. Op deze blogpagina willen we iedereen die onze site bezoekt op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, maar ook leuke gebeurtenissen delen.

We zijn gestart met een eenvoudige lunch en dinerkaart. Langzaam hebben we het aantal gerechten uitgebreid tot een volwaardig geheel. We hebben gekozen om zoveel mogelijk direct en vers te bereiden, wat wel betekent dat u (soms) iets langer moet wachten, maar het garandeert wel de kwaliteit. Helaas betekent vers ook dat sommige gerechten weleens uitverkocht kunnen zijn.
Daarom is het prettig om met een groter gezelschap vooraf te reserveren, zodat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.
Een topper in ons assortiment vormt wel de versgebakken appeltaart, die we op verzoek ook kunnen voorzien van heerlijke slagroom.

We hebben ons restaurant tHuis genoemd. Deze naam is niet voor niets gekozen. We hopen dat u zich bij ons thuis voelt. Een ongedwongen sfeer, met een lach en een praatje als u daar behoefte aan heeft. Maar ook de mogelijkheid om in alle rust te relaxen in onze zithoek.

Sinds enkele weken kunt u ook bij ons terecht om friet en snacks af te halen. Voor de maand november hebben we een speciale woensdag-actie met sterk gereduceerde prijzen. In de hele maand november kunt u voor een relatief klein bedrag genieten in ons restaurant van een drie-gangen diner. Kortom, genoeg redenen om eens een kijkje te komen nemen en te ontdekken of u zich bij ons ook thuis kunt voelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.