kerstmarkt 2016

By 14 december 2016algemeen

Aanstaande zondag 18 december 2016 is het zover. Onze eerste kerstmarkt en daarvoor ook de eerste wandeling in kerstsfeer die we georganiseerd hebben.
Hoe ziet het eruit?

Tussen 10 en 11 uur is het de bedoeling dat de wandelaars zich bij tHuis melden. Zij krijgen dan een routebeschrijving en eventueel wat uitleg over inkorten of verlengen van de route. De standaard lengte is 12 kilometer. Dit alles onder het genot van koffie, thee of chocomel en natuurlijk een heerlijke punt verse appeltaart. Ongeveer halfweg kunt u genieten van een heerlijke kop verse soep bij camping de Maasakker. Bij terugkomst bij tHuis zal het waarschijnlijk rond 14 uur zijn en start de kerstmarkt. Met zeventien stands geeft dit ook een zeer divers aanbod aan standhouders en artikelen. Kerstartikelen, standhouders voor het goede doel, lingerie, reizen, kortom van alles wat. Deze markt duurt tot 19 uur. Hier kunt u ook genieten van glühwein en/of een broodje bokworst. En natuurlijk is ook het restaurant geopend, dus koffie, bier, wijn, maar ook een heerlijke lunch of zelfs dineren behoort tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor de wandeling kan voor een bedrag van €7.50 tot en met 16 december. Voor dit bedrag krijgt u de routebeschrijving, koffie/thee/chocomel met appeltaart en een heerlijke soep. Voor kinderen tot 12 jaar is dit €5.00. Vooraf aanmelden verdient de voorkeur, we kunnen dan namelijk rekening houden met de hoeveelheid taart en soep. Maar natuurlijk kunt u ook op 18 december nog deelnemen, zonder vooraanmelding. Hiervoor vragen we een kleine extra bijdrage van €1.00 per persoon. Bij de wandeling zijn ook honden gewoon welkom.

Wilt u meer informatie, of wilt u zich aanmelden? Bel dan 0412-626606 of mail naar info@thuisinharen.nl
Het weer lijkt mee te werken, wat lagere temperaturen, maar wel droog.

Wij hebben er zin in. U ook?

Next Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.