geslaagde dag

By 20 december 2016algemeen

Het is bijna Kerstmis en daarmee is ook bijna weer een jaar ten einde.
Wij willen iedereen een fijne en gelukkige tijd toewensen en we hopen velen van jullie ook volgend jaar weer tHuis te mogen begroeten

Zondag 18 december organiseerden wij voor de eerste keer een wandeling met aansluitend een kerstmarkt. Samen met camping de Maasakkers hebben we dit initiatief genomen. Voor ons was het een manier om de omgeving van de Maas nog eens extra onder de aandacht te brengen. Wij weten hoe mooi het hier is en schoonheid moet gedeeld worden. Onze opzet is geslaagd. Vijf en zeventig wandelaars hebben genoten van lekkere koffie met appelgebak, een heerlijke stevige erwtensoep of tomatensoep en een prachtige omgeving.

Om twee uur is de kerstmarkt geopend door de prinsen Jaap en Pim, met hun adjudanten Stijn en Kimberly. De prins hoopt dat deze markt het begin zal zijn van een mooie nieuwe jaarlijkse traditie. Als het aan ons ligt zal dat zeker gaan gebeuren. We zijn klein begonnen, maar gezien de vele positieve reacties zal een vervolg hierop zeker groter en beter gaan worden. Door de griepgolf waren drie standhouders niet aanwezig, maar de glühwein en het broodje bokworst waren er gelukkig wel. Tijdens deze dag zijn ook filmopnamen gemaakt, deze zijn in het Nieuwjaars weekend te zien op www.magusonline.tk/ .

We hebben alle wandelaars en bezoekers gevraagd naar hun ervaringen. Deze opmerkingen gaan we de komende tijd gebruiken om een volgende wandeling en markt nog beter te laten verlopen. Wel is al duidelijk dat dit zeker niet het laatste evenement is wat we samen met de Maasakkers zullen organiseren. Wat dat gaat worden en wanneer, daar zijn we nog niet uit. Maar we kijken beiden terug op een geslaagd evenement.

rulstraat-wandelingkerstmarkterwtensoep-edopening-kerstmarkt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.