wandelen en fietsen langs de maas

By 16 februari 2017Geen categorie

rulstraat-wandelingthuis in haren, oss, noord brabant, omgeving

tHuis in Haren ligt aan de rand van het dorpje Haren, vlak achter de Maasdijk. Het gebied is toeristisch gezien zeer aantrekkelijk, maar nog niet massaal ontdekt. Voor de wandelaar en fietser is tHuis een perfecte uitvalsbasis.

Als u met de auto komt hebben we voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Ook is het mogelijk om een meerdaags verblijf te boeken, we beschikken over vier ruime slaapkamers. kamer-03-a

Langs de Maas is het mooi wandelen en fietsen, waarbij de oude stadjes Megen en Ravenstein een bezoek meer dan waard zijn. De verschillende pontveren bieden een perfecte mogelijkheid om beide Maasoevers af te struinen.

Enkele kilometers naar het zuiden, door een prachtig polderlandschap, komt u in de Maashorst uit. Dit is een mooi natuurgebied, waar grote grazers vrij rondlopen en bos en hei elkaar afwisselen. vergaderen bij thuis in haren, oss, noord brabant, omgeving

Vanaf onze locatie kunnen we mooie fiets en wandelroutes voor u samenstellen, die geheel aan uw wensen kunnen worden aangepast.

 

Dus zowel voor dagjesmensen, als voor een meerdaagse vakantietrip bent u bij tHuis aan het juiste adres. Informeer eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Join the discussion One Comment

  • S.Jansen schreef:

    Tweede Paasdag een flinke wandeling gemaakt rond Ravenstein. Wat een prachtig gebied! Rond lunchtijd gearriveerd bij tHuis. Een hartelijke welkom, heerlijke verse tomatensoep, een en al tomaat, tips voor verder wandelen en eventueel fietsen. Van harte aanbevolen! Dankjewel en tot ziens.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.