Even gesloten

By 31 januari 2018Geen categorie

Soms is het lastig om als zelfstandig ondernemer een balans te vinden tussen gastvrijheid en eigenbelang. Natuurlijk wil je het liefst altijd klaar staan voor je gasten. Maar sommige perioden van het jaar zijn de kosten groter dan de baten. En dan moet je weleens iemand teleurstellen.

In de carnavalsweek zullen we enkelen moeten teleurstellen. Van 10 tot en met 15 februari zijn we namelijk gesloten. Even wat tijd voor onszelf en ons eigen gezin. Op deze manier kunnen we ook als gezin genieten van het carnaval.

Eén ding doen we wel. Op zondagmorgen verzorgen we een heerlijk ontbijt voor de Harense prins en zijn gevolg.

Vanaf 16 februari zijn we er weer.

Ryan
Jan
Kimberly
Devany

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.