cabaret bij tHuis

By 26 april 2018Geen categorie

Op de avond van tweede pinksterdag (21 mei) ben je van harte uitgenodigd om een avondje kleinkunst mee te maken. En dat ook nog helemaal gratis en voor niets. Want voor de tweede keer komen bijna afgestudeerde studenten van de Koningstheateracademie ons met een bezoek vereren.

www.koningstheateracademie.nl

Cabaret is een mooie directe vorm van toneel. De studenten moeten natuurlijk niet alleen in de schoolbanken, maar ook in de echte wereld laten zien wat ze kunnen. En wat werkt er nu beter dan een echt publiek? Vandaar dat zij al jaren bij mensen thuis, in kleine zaaltjes of bij ons tHuis een zogenaamde try-out komen spelen.
Wij zorgen dat de dames en heren lekker ontspannen aan hun optreden kunnen beginnen. Ze krijgen van ons een lekkere stevige maaltijd en in ruil daarvoor doen zij hun optreden. En jij kunt daar HELEMAAL GRATIS van meegenieten. Je mag zelfs commentaar leveren, graag zelfs!

Jij als bezoeker krijgt van ons een kopje koffie erbij en mag dan gaan genieten. Dus noteer 21 mei 2018 en kom genieten van drie maal een half uur optreden.
Wie er komen weten we niet, maar dat ze komen is zeker.
Aanmelden is niet nodig, maar wel wenselijk.
info@thuisinharen.nl www.facebook.com/thuisinharen www.thuisinharen.nl of telefoon 0412-626606

MIS HET NIET

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.