kerstvakantie 2018

By 19 december 2018Geen categorie

Ook 2018 is alweer bijna voorbij. Voor ons eindigt het zakelijk jaar aanstaande vrijdag, omdat we dan twee weken sluiten. Maar natuurlijk gaan we met ons eigen gezin nog wel even uitgebreid de kerstdagen en het begin van weer een nieuw jaar vieren.

We willen al onze gasten van het afgelopen jaar toch even bedanken voor hun klandizie. Wij zijn blij dat jullie het tHuisgevoel bij ons hebt willen ervaren. Omdat tHuis voor ons ook ons thuis is, nemen we deze weken even tijd voor ons eigen gezin. We hopen jullie allemaal natuurlijk vanaf zeven januari weer terug te zien.

Geniet van de feestdagen, geniet van een kerstviering, thuis of in een kerk. En vooral, geniet van alles wat je lief is. Want niets kan je eigen thuis vervangen..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.