een nieuwe start

By 31 juli 2019Geen categorie

31 juli 2019.

Vandaag hebben Ryan en Jan officieel de sleutels van Lietingstraat 60 overgedragen aan Klaudia. tHuis in Haren is hiermee officieel niet meer in bedrijf.

Klaudia Cierniak is jong, ambitieus en gedreven en opent zo snel mogelijk de deuren van haar restaurant.
Slonsko restaurant gaat het heten. Klaudia is van geboorte Pools, maar woont en werkt al jaren in Nederland. Samen met haar schoonouders biedt zij haar gasten de originele Poolse keuken, met een keur aan lekkere gerechten. Maar daarnaast is iedereen altijd welkom voor koffie, thee of gewoon een drankje.

De komende dagen zal ze besteden aan een kleine interne verandering in interieur en natuurlijk het inrichten en bedrijfsklaar maken van de bedrijfskeuken. Daarna zal ze dagelijks geopend zijn om gasten te ontvangen.

Klaudia, heel veel succes gewenst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.