Slapen bij B&B tHuis

Onze tHuis locatie was vroeger een bruin café met een zaal. Na een grondige verbouwing en renovatie is het nu een restaurant met overnachtingsmogelijkheid. Een deel van de zaal is bij het restaurantgedeelte getrokken. In dit deel vindt u de bar, met daarnaast een ruime stamtafel en een relax-hoek. De rest van de zaal heeft een eigen ingang gekregen. Maar er is nog steeds een rechtstreekse verbinding met het restaurant. 

Via een gang kunt u vijf kamers bereiken.

Kamer 1 is bestemd voor vergaderingen en/of besloten feestjes tot ongeveer twintig personen. Hierin is ook een klein koelkastje en een spoelbak geplaatst. Kamer 2 tot en met 5 zijn de slaapkamers. Alle kamers hebben een oppervlakte van vier bij zes meter, de slaapkamers zijn allen voorzien van toilet en douche met wastafel.

Kamer 2 Deze kamer is voorzien van een ruim tweepersoonsbed. Met een breedte van 180cm kunt u heerlijk relaxed slapen. Eventueel kan een derde bed worden bijgeplaatst.

Kamer 3 Deze kamer is voorzien van een dubbel bed van twee maal 90 cm. Standaard staat deze aan elkaar geschakeld, maar de bedden kunnen ook los geplaatst worden. De bodems zijn elektrisch verstelbaar, zodat u heerlijk in bed kunt zitten lezen. Eventueel kan een derde bed worden bijgeplaatst.

Kamer 4 Deze kamer is voorzien van een ruim tweepersoonsbed van 180 cm én een eenpersoonsbed van 90 cm. De kamer is hierdoor uitermate geschikt voor drie personen.

Kamer 5 Deze kamer is voorzien van een waterbed met een breedte van 180 cm. Hier kunt u heerlijk weg dobberen in uw dromen. Uiteraard kan in overleg op deze kamer ook eventueel een derde bed worden bijgeplaatst.

We zijn dagelijks tHuis tussen 09.00 uur s’ochtends en 22.00 uur s’avonds.

Reserveren is bij ons niet nodig, bij tHuis bent u altijd welkom. Heeft u speciale wensen, of komt u met een groter gezelschap? Laat het vooraf dan even weten. TEL 0412 – 62 66 06

eten drinken en slapen in haren